Κύκλος Α.Ε.

Η Κύκλος Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο Διαχείρισης Απαιτήσεων στην Ελλάδα, είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εταιριών Ενημέρωσης Οφειλετών για Ληξιπρόθεσμες Απαιτήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με Αριθμό Μητρώου 13/2010.  Δραστηριοποιείται από το 1996 και απασχολεί πάνω από 200 εργαζομένους. Με 20 χρόνια εμπειρίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η Κύκλος έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή εταιρείας ή μεμονωμένου ιδιώτη.

Μέλημα μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις προκειμένου να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις τους . Η Κύκλος συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Τράπεζες , Χρηματοπιστοτιστωτικούς οργανισμούς & εταιρείες τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και με περίπου 280 επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας όπως Βιομηχανικός τομέας ,Εμπορικός, ,Ιατρικές Υπηρεσίες, Εκδόσεις , Ασφάλειες, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις , Πολυκαταστήματα, Εταιρείες Παραγωγής κ.α

Αποστολή μας είναι να «καταφέρουμε να είμαστε πάντα καινοτόμοι χωρίς να προσβάλλεται η ακεραιότητά μας, να προσπαθούμε για τη δημιουργία Προηγμένης Τεχνολογίας καθώς και για τη διασφάλιση Άριστα εκπαιδευμένου και ικανού Ανθρώπινου Δυναμικού, πάντα στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των επισφαλών απαιτήσεων».

Το Όραμά μας είναι «Διατηρώντας την εντιμότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όλοι μαζί θα είμαστε Πρωτοπόροι και Κυρίαρχοι στον τομέα μας»

Πρώτιστο μέλημα τόσο της Κύκλος όσο και της ICAP Group είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αυτή που εξασφαλίζει την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις ενός ασφαλούς, αξιόπιστου και αποτελεσματικού τρόπου εργασίας.

Σημαντική παράμετρος για την ασφαλή και ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών μας είναι η σύγχρονη και «state-of-the-art» προηγμένη τεχνολογία.

Η Κύκλος, μέσω των πλέον σύγχρονων συστημάτων IT, κατηγοριοποιεί τους παράγοντες και τις συνθήκες της κάθε περίπτωσης και εντοπίζει τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο χειρισμού των υποθέσεων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχών διακανονισμών.

Η Κύκλος είναι ιδρυτικό μέλος του ΕΣΕΔΑ και συνεργαζόμενο μέλος του FENCA.
  

Είναι επίσης μέλος των Διεθνών Οργανισμών:
ACA logo

csa logo

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 3 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 3 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions