Cycle S.A. (RS)

Upravljanje potraživanjima, namenjeno kompanijama i fizičkim licima (usluge pruža CYCLE CREDIT Srbija doo)
Cycle Credit Serbia, u mogućnosti je da Vam ponudi širok spektar usluga, koje nisu ograničene na sprečavanje izloženosti kreditnom riziku. Takođe, nudimo Vam uslugu Naplate Potraživanja, koja će Vam omogućiti efikasnije i bolje izvršenje naplate zaostalih dugova. Na taj način garantujemo i povećanje likvidnosti Vašeg preduzeća.

Naplata potraživanja
Cycle Credit svojim dugogodišnjim iskustvom u oblasti planiranja, finansijske analize i naplate potraživanja, u mogućnosti je da i Vašoj kompaniji ponudi usluge naplate potraživanja uz posredovanje trećeg lica (outsourcing collection). Cycle Credit preduzima sve mere u cilju obaveštavanja Vaših klijenata (pravnih i fizičkih lica) o neizmirenim obavezama prema Vašoj kompaniji, kao i pregovore o načinu otplate zaduženja.

Partneri
Naši klijenti su kompanije koje posluju u sferi bankarstva, finansija, telekomunikacija i ostalim industrijskim granama.

Kvalitetni sistem menadžmenta

Udruženja kompanija za upravljanje potraživanjima

Od početka razvoja svog poslovanja, Cycle Credit je član najznačajnijih evropskih i internacionalnih udruženja kompanija za upravljanje potraživanjima, što znatno utiče na usavršavanje i praćenje razvoja industrije.

KVALITET USLUGA

Cycle Credit uvek teži da poveća zadovoljstvo svojih klijenata i zaposlenih kadrova uz kontinuirano usavršavanje interne strukture i kvaliteta usluga. U tom cilju razvijen je i uspešno se sprovodi QMS (Quality Management System) baziran na ISO 9001 standardu.

Kvalitet usluga se jasno vidi u upravljanju naše kompanije i svim pratećim procesima, i ključni je parametar za dalji rast i opstanak u konkurentnom okruženju.

Naši vodeći ciljevi su:
• Pružanje najkvalitetnijih usluga našim partnerima
• Čuvanje tajnosti poverljivih podataka i poštovanje dužnikovih prava
• Uspostavljanje korektne saradnje, koja je u skladu sa svim standardima i poslovanjem naše kompanije
• Održavanje reputacija naših partnera i naše kompanije • Konstantno usavršavanje kvaliteta usluga koje pružamo

IT PODRŠKA

Naš glavni cilj jeste pružanje kvalitetnih usluga koje će nam obezbediti i sačuvati vodeću poziciju na tržištu i ispuniti uslove za pouzdan i efikasan način rada. Veliki uticaj U ostvarenju cilja ima naša napredna i moderna IT (Information Technology) podrška.

Cycle Credit, lider u svom sektoru, je član najznačajnijih evropskih i internacionalnih udruženja kompanija za upravljanje potraživanjima, što znatno utiče na usavršavanje i praćenje razvoja industrije.

Cycle Credit je aktivan član sledećih udruženja:
• ACA International - Vodeće internacionalno udruženje kompanija za naplatu potrživanja sa bazom u SAD i sa preko 5000 članova.
• CSA – Vodeće evropsko udruženje kompanija za naplatu potrživanja i advokatskih firmi sa sedištem u Velikoj Britaniji.
• ESEDA – Cycle Credit je jedan od osnivača grčkog udruženja kompanija za upravljanje potraživanjima ESEDA, a samim tim je i član evropske nacionalne federacije FENCA (Federation of European National Collection Associations).

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 3 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 3 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions