B2C Services (RO)

“Cycle European SRL – partenerul dumneavoastră de incredere pentru soluții financiare
Cycle European, cu o experiența de 10 ani pe piața din România, este deja una dintre companiile de top in ceea ce privește administrare Creantelor.
Cycle European SRL este membra a AMCC – Asociația de Management a Creanțelor Comerciale, membra afiliată a FENCA și Operator de Date cu Caracter Personal (nr inregistrare: 2381, Legea 677/2001).
Acţionând prin intermediul unui personal calificat, compania este binecunoscută pentru performanţele de mare calitate, care reflectă faptul că această Companie este certificată din anul 2008, de către TUV, cu Certificatul de Garanţie al Calităţii ISO 9001:2008.
Beneficiind de avantajul know how-ului cu un management inteligent al resurselor umane Cycle European SRL a reusit sa se impuna in peisajul economic autohton ca un partener de incredere si succes, caracterizat prin dinamism, entuziasm, adaptabilitate si profesionalism.
Referitor la activitatea desfasurată pana acum ne mândrim cu faptul ca am reușit să ne atingem obiectivul: să devenim prima opțiune pentru partenerii noștri in ceea ce privește externalizarea serviciilor de promovare a produselor financiar-bancare sau a serviciilor de colectare a creanțelor.
Pentru mai multe informații dă click aici

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 3 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 3 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions