Quality of Services (RO)

 

Procedurile şi politica Cycle European respectă şi sunt certificate conform ISO 9001:2008.

Cycle European SRL a luat naștere ca entitate juridică la finele anului 2004.În mod concret, activitatea companiei a început în februarie 2005, principalele activitati desfașurate fiind serviciile de promovare a produselor financiar-bancare, în principal carduri de credit şi credite de nevoi personale şi serviciile de încasare a creantelor bancare si nonbancare.

Cycle European este membră a Asociației de Management a Creanțelor Comerciale,din iunie 2008, asociație ce are drept misiune promovarea si protejarea activității de management al creanțelor comerciale prin modalitati specifice.

Din dorinta de a ne diferenția de celelalte companii, am dezvoltat un sistem de management al calităţii, care are ca scop îmbunatațirea continua a nevoilor interne, şi care îndeplineşte standardul ISO 9001 certificat de catre TUV (apasa aici pentru document)

Cycle European investeşte continuu în tehnologie, metode de instruire şi colaborări pentru a adăuga valoare portofoliului său tradiţional de servicii, pentru a fi mereu pregătit pentru solicitările de pe piaţă, aflate într-o schimbare constantă. Pentru noi instruirea este extrem de importantă, pentru dezvoltarea personalului nostru şi, în consecinţă, pentru calitatea serviciilor furnizate Clienţilor noştri. În această privinţă, compania a format un program vast de instruire / reinstruire, valabil pentru toţi angajatii, pentru a se asigura că sunt îndeplinite toate nivelurile de calitate dorite. Nevoile de instruire ies la iveală prin intermediul procesului de evaluare formală, care este în legătură strânsă cu o schemă bine proiectată a recompenselor. Personalul auxiliar, cum ar fi manageri de proiect, departamentul administrativ, agenţii – membrii echipelor noastre, IT, Resurse Umane şi instruire, toţi se asigură că sunt furnizate servicii complete, de mare calitate, iniţial clienţilordebitori şi apoi partenerilor – Organizaţiile cu care Cycle European colaboreaza.

 

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 3 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 3 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions