Carrers (RO)

Cycle European unul din liderii pietei de colectare creante din Romania, membra a ICAP Grup al carui actionar majoritar este Global Finance, ofera externalizarea integrata eficienta a serviciilor de colectare constand in managementul tuturor creantelor, provenite de la persoane fizice (B2C) sau companii (B2B), din momentul emiterii facturii, trimiterii notificarilor de plata, pana la colectarea efectiva a debitului.

Cu un know-how acumulat in 20 ani de activitate in domeniul Serviciilor de Management al Creantelor, in Europa, Cycle European este prezent in Romania unde obtine de peste 10 ani rezultate excelente, prin profesionalism, dinamism, flexibilitate si tehnologie avansata.

In prezent ne mandrim cu o echipa de 260 de angajati, iar calitatea serviciilor noastre de colectare a creantelor este certificata de catre TUV HELLAS S.A. cu Certificatul de Garantie a Calitatii ISO 9001:2008 (Sistemul de Management al Calitatii).

Cycle European este un important jucator si la nivel regional, fiind prezent in Romania, Grecia, Bulgaria si Serbia.

Incepand cu iunie 2008, Cycle European s-a alaturat Asociatiei de Management a Creantelor Comerciale din Romania (AMCC) care promoveaza si protejeaza activitatea de administrare a datoriilor comerciale.

 


Posturi vacante

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 3 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 3 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions