Cycle S.A. (BG)

Услугите, предлагани от ИКАП България не се ограничават само до предотвратяване на кредитния риск; Със съдействието на Сайкъл Кредит България, те покриват също така и вашите нужди при Управление на вземанията и ви позволяват да съберете, бързо и успешно, всички просрочени дългове, гарантирайки по този начин и увеличавайки ликвидността на вашата компанията.

В Гърция, където е основана Сайкъл Кредит, фирмата има статут на основател и лидер в сферата на събиране на вземания.

Компанията е основана през 1996 г. и през последните десет години затвърди водещата си роля в разширяващият се Гръцки пазар. Сайкъл Кредит предлага консултантски услуги и Управление на вземанията в Гърция, България, Румъния и Сърбия.

Услугата предоставена от Сайкъл Кредит България включва Управление и събиране на вземания, както от физически лица (B2C), така и от компании (B2B) и се отнася за цялата процедура.

Сайкъл Кредит България работи с професионализъм, високо-квалифицирана работна сила и модерна технология в рамките на предвидената правна рамка.

С методологията, разработена през годините и опита по отношение на длъжниците и вземанията, можете да разчитате, че компанията ще се справи с всеки отделен случай и по този начин ще се получат възможно най-добрите резултати. Конфиденциалността е част от начина по който ние предоставяме нашите услуги. Защитата на личните данни на нашите клиенти е основен приоритет в нашата работа.

Имайки предвид това, колко специфична е тази бизнес дейност , ИКАП България и Сайкъл Кредит България стриктно спазват Системата за Управление на качеството и се подчиняват на изрични изисквания за защита на личните данни. Освен това, Сайкъл Кредит е член на водещите Асоциации за управление на вземанията в световен мащаб, по този начин се гарантира участието на компанията в определянето на политиките и при прякото обновяване на международните практики.

Нашата мисия е "да бъдем винаги иновативни без да нарушаваме целостта си и да се стремим да създадем най-модерните технологии и да имаме високо квалифицирани и добре обучените специалисти, разчитайки на дългогодишният си опит в областта на просрочени вземания."

Нашата визия е "за всички нас да бъдем основатели и лидери в нашата област, като останем верни на себе си и конкурентноспособни."

Международни организации - Асоциации на агенциите за събиране на вземания.

Сайкъл Кредит АД, като водеща компания в своя сектор е член на най-известните асоциации на компании за събиране на вземания на европейспазарико и международно равнище.

Активното й участие позволява да не изостават от развитието на сектора и заедно с експертните си умения да преуспяват в предлагането на услуги за управление на вземанията на гръцкия пазар и други пазари.

Сайкъл Кредит АД е активен член на следните организации:
ACA International - водещата асоциация за професионалисти в сферата на събиране на на вземания в целия свят. Тя се състои от повече от 5000 членове и е със седалище в САЩ.
CSA – водеща пан-европейска асоциация на агенциите за събиране на вземания и адвокатски кантори, със седалище в Обединеното кралство.
ESEDA - гръцката федерация за Уведомления и преговори за задължения. Член на Федерацията на европейските национални асоциации за събиране на вземания. (FENCA). Член-основател на Федерацията.

About us

  • ICAP, group of companies – with overall 1.100 employees – is the largest B2B Services provider, with leading presence in Southeastern Europe. ICAP offers a wide range of services and products, grouped into 4 major categories: Credit Risk Services, Marketing & Sales Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions. 

    Cycle Credit is a 100% subsidiary of ICAP, group of companies and the largest company operating in Receivables Management in Greece. It is also considered as a key player in the Southeastern Europe with active presence in 4 countries.

Newsletter

* Clicking "Subscribe" you accept our Cookies, Terms & Conditions